به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: این میزان کشتار منجر به تولید ۳۶ هزار تن گوشت سفید سالم و بهداشتی در استان شده است .
سید بهمن نقیبی افزود: با نظارت های مستمر بر روند تولید فرآورده های خام دامی ، کمتر از یک درصد طیور کشتار شده به وزن ۳۰۰ تن از چرخه مصرف حذف و معدوم شد.
وی بیان کرد: لاشه های لاغر، پرخون، دارای کبودی، حرام شده، پخته شده و دارای علایم بیماری از چرخه تولید حذف و تبدیل به پودر ضایعات می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان قزوین یادآورشد: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده موارد تخلف در تولید و توزیع فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند.
انتهای پیام/