سال کذشته 18 میلیون و۵۰۰ هزار قطعه مرغ در استان کشتار بهداشتی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: این میزان  کشتار منجر به تولید  ۳۶ هزار تن گوشت سفید سالم و بهداشتی در استان شده است .

 سید بهمن نقیبی افزود: با نظارت های مستمر بر روند تولید فرآورده های خام دامی ، کمتر از یک درصد طیور کشتار شده  به وزن ۳۰۰ تن از چرخه مصرف حذف و معدوم شد.

وی بیان کرد: لاشه های لاغر، پرخون، دارای کبودی، حرام شده، پخته شده و دارای علایم بیماری از چرخه تولید حذف و تبدیل به پودر ضایعات می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین یادآورشد: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده موارد تخلف در تولید و توزیع فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند.
انتهای پیام/

برچسب ها: کشتار ، قطعه ، مرغ ، مصرف ، قزوین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار