مهندس یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویی در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به این سوال که چرا طبق بخشنامه ای که در سال 90 برای هدفمندی غذای دانشجویی به تصویب رسید در دانشگاه ها دو نوع غذا به دانشجویان ارائه نمیشود، گفت: در این رابطه هیچ بخشنامه ای وجود نداشته و طبق قانون برنامه پنجم دانشگاه موظف شده است خدمات رفاهی خود را طی چند سال برون سپاری کنند.
وی ادامه داد: در همین راستا معاونتهای دانشجویی با نیازسنجی از دانشجویان بررسی کردند تعدادی از دانشجویان به دلیل کیفیت غذای دانشجویی یا هر دلیل دیگری از سلف استفاده نمی کردند بنابراین هم در راستای برنامه پنجم و هم در راستای تنوع بخشی و ارتقای کیفیت بحث دو نوع غذا را مطرح کردند که در کنار سلف سرویسها غذای آزاد دانشجویان نیز فراهم باشد.
یزدان مهر بیان کرد: مثلا به عنوان پایلوت در دانشگاه اصفهان این طرح انجام شد که هر دانشجویی که به جای استفاده از سلف سرویس از غذای آزاد دانشجویی استفاده می کرد مبلغ 2 هزار و 500 تومان یارانه به آنها پرداخت می کردند و باعث شد که حدود 30 درصد از دانشجویان از غذای دلخواه خود استفاده کنند. یعنی هم غذای دلخواهشان را استفاده و هم یارانه دریافت می کردند.
وی افزود: لذا این امر باعث شد هم در بحث یارانه غذا صرفه جویی شود و هم دانشجویان غذای باب میل خود را مصرف کنند.
رییس صندوق رفاه دانشجویی عنوان کرد: تعداد زیادی از دانشگاههای کشور که امکانات زیرساختی مناسب را داشتند بحث غذای آزاد و آماده دانشجویی را وارد سیستم خود کردند. هم اکنون از دانشجویان به طور متوسط هزار تومان دریافت میکنیم و 5 هزار تومان ما به تفاوت را دانشگاه مربوطه پرداخت میکند.
وی در پایان با بیان اینکه در بحث ارائه غذای آزاد دانشگاه شرکتهایی که مورد تائید وزارت بهداشت باشند و غذای با کیفیت را ارائه می دهند به سیستم ورود پیدا میکنند اظهار داشت: با وجود این شرکتها در سیستم در کنار سلف سرویسها این امکان فراهم میشود تا دانشجوی غذای دلخواه خود را انتخاب کند و اگر به کیفیت غذای سلف بسنده نکرد میتواند از غذای آزاد استفاه کند.
انتهای پیام/