به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛حسین کاظمی به تاثیر هدفمندی یارانهها در طرحهای سیمان فیروزکوه اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از حذف رایانههای سوخت و انرژی، این بخش از هزینههای سیمان فیروزکوه افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
وی تصریح کرد: این ارقام در بخشهای برق و گاز به ترتیب از 30 و 154 درصد افزایش برخوردار بوده است.
مدیرعامل سیمان فیروزکوه ادامه داد: هزینه برق برای هر تن سیمان قبل از حذف یارانهها، 30 هزار و 781 ریال بود که پس از هدفمندی یارانهها به 40 هزار ریال رسید و این نشانگر افزایش 30 درصدی در این بخش است.
کاظمی افزود: هزینه گاز برای هر تن سیمان قبل از حذف یارانهها، 27 هزار و 500 ریال بود که پس از هدفمندی یارانهها به 70 هزار ریال رسید و این نشانگر افزایش 154 درصدی در این بخش است.
وی با اشاره به روندهای صنعت سیمان و تشریح نیات استراتژیک CIDCO متأثر از روندهای اقتصادی بینالمللی، ملی و صنعت سیمان ادامه داد: در بازار داخلی، رشد چشمگیر تقاضای داخلی، روند کاهشی مازاد ظرفیت تولید و موزائیکی شدن بازار سیمان کشور قابل بررسی است.
مدیرعامل سیمان فیروزکوه ادامه داد: در حوزه صادرات نیز باید به بازار صادراتی جذاب در GCC، عراق، آذربایجان، افغانستان و شرق آفریقا، جذابیت صادرات با افزایش نرخ ارز و افزایش سهم صادرات دریایی پرداخته شود.
کاظمی بیان کرد: در بخش تولید هم افزایش قیمت تمام شده تولید، توقف خطوط قدیمی، ناکارآمد و انرژیبر، افزایش استفاده از مکملهای سوختی، توسعه کارخانههای هیبریدی (تولید سیمان و انرژی) و سختگیرانه شدن قوانین حفظ محیط زیست باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل سیمان فیروزکوه در پایان یادآور شد: در حوزه سرمایهگذاری، توقف یا کند شدن پیشرفت طرحهای توسعه کارخانههای جدید، تمرکز بر پروژههای بهینهسازی خطوط تولید، زیان ناشی از افزایش نرخ تاثیر ارز، افزایش سرمایهگذاری در صنایع پایین دستی سیمان و افزایش سرمایهگذاری در شبکه توزیع و حمل و نقل از مواردی است که باید بر روی آن بررسیهای بیشتری صورت گیرد./س