دکتر فاطمه منفرد پویا روانشناس در گفت وگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: همه ما در انتخاب همسر برای خود معیارها و عقایدی داریم که به آن پایبند هستیم، از جمله آنها سلامتی اجتماعی، روحی و عقلی فرد است اما بعد از ازدواج هم برای پایداری در زندگی زناشویی نوع رابطه ی طرفین نسبت به یکدیگر بسیار حائز اهمیت است.
وی در خصوص نوع رابطه ی زوجین ادامه داد: روابط نزدیک و صمیمانه، کیفیت در روابط دو طرف و رفتار حمایتگرانه همسر سه کلید اصلی خوشبختی است که در دوام و استحکام زندگی قابل توجه است.
دکتر منفردپویا در خصوص احساس مسئولیت پذیری طرفین نسبت به هم بیان کرد: فرد هنگامی که ازدواج می کند یک سری مسئولیت هایی از جمله مسئولیت عاطفی ،جسمی ، مالی و بقا نسبت به همسر خود دارد که باید هر کدام را به خوبی انجام دهد در واقع در زندگی مشترک فرد نباید خودشیفته باشد و واژه ی "من" را بگوید بلکه باید واژه ی "ما" را بر زبان بیاورد.
دکتر منفردپویا در خصوص حمایتگری همسران بیان کرد: بسیاری از خانم ها علاقه مند هستند که همسرشان در تمام مراحل زندگی به عنوان تکیه گاه کنارشان حضور داشته باشد بنابراین به تدریج در میان زوجین حس هم دلی صورت می گیرد و زندگی آنها پر از عشق و احساسات می شود.
انتهای پیام/