به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،مدیركل موزه های كشور در این باره گفت: 10 سال پیش، (در دوره اصلاحات) یك تفاهمنامه همكاری بین ایران و فرانسه منعقد شد كه بر اساس آن ما بتوانیم با موزه لوور همكاری های فرهنگی داشته باشیم.
محمدرضا كارگر افزود: هدف از این تفاهم و همكاری این بود كه میراث فرهنگی و داشته های هنری دو كشور از طریق موزه های مهم و برگزاری نمایشگاهها به هم معرفی شوند.
وی تصریح كرد كه در سال اول تفاهم ، نمایشگاهی از آثار درخشان ما تحت عنوان ' شكوه تمدن اسلامی در صفویه' در پاریس برگزار شد كه با استقبال زیادی نیز روبرو شد؛ سپس همكاری ها برای چندسالی كمرنگ شد تا هم اكنون كه با تغییر رویكرد دولت، مجددا شرایط و فضا برای تعامل فراهم شده است .
كارگر تاكید كرد: به سبب تفاهم نامه مذكور، رییس موزه لوور با هیات همراهی متشكل از كارشناسان میراث فرهنگی فرانسه از امروز برای گسترش همكاری ها و گشایش فصل تازه ای در تعاملات فرهنگی بین موزه های دو كشور در تهران خواهند بود و این اقامت تا 5 روز ادامه خواهد داشت كه امیدواریم ثمرات و نتایج خوبی به همراه داشته باشد.
موزه لوور ( du Louvre) در مركز شهر پاریس در كشور فرانسه واقع شدهاست و بیش از 35هزار اثر هنری در هشت بخش مختلف این موزه نگهداری میشود.موزه لوور با بیش از 9٫5 میلیون بازدیدكننده در سال، پربازدیدترین موزه جهان است.
این موزه از سال 1793 میلادی تا امروز به عنوان موزه عمومی فعال بودهاست. تمركز موزهٔ لوور روی هنر، تاریخ بشر و فرهنگ است و آثار بسیاری در این زمینهها در این موزه جای گرفتهاند كه از آن جمله میتوان به لوح حمورابی، تابلوی بانوی صخرهها و تابلوی مونالیزا اثر لئوناردو داوینچی اشاره كرد.
آثاری از تمدن ایران نیز در این موزه مشهور جهان در معرض بازدید قرار دارد كه از آن جمله می توان به گاو بالدار آشوری، دیواره هایی از تخت جمشید، سنگ نگاره كمان داران كاخ آپادانا و كاشی دختر ایرانی اشاره كرد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/