به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسئول واحد بهداشت محيط شبكه بهداشت و درمان نائين گفت:در طرح بسيج سلامت نوروزي 715 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي، واحدهاي پذيرايي بين راهي ، مراكز تفريحي و نمازخانه هاي واماكن بين راهي بازرسي وكنترل شد.
عليرضا پورعابدي گفت: در اين ايام با هماهنگي فرمانداري شهرستان و ادارات تعزيرات حكومتي ،بازرگاني و واحد بازرسي نظارت بر اصناف از واحدهاي صنفي و اماكن عمومي بازديد و بامتخلفين برابرمقررات برخورد شد.
پور عابدي افزود:در این طرح همچنين 163مورد آب آشاميدني نمونه برداري ميكروبي و794مورد كلرسنجي انجام شد.
كارگاه هاي شيريني پزي و شيريني فروشي
،اغذيه فروشي ها، مراكز توزيع و عرضه فرآورده هاي دامي، رستوران ها، هتل ها،
چلوكبابي ها، سردخانه هاي مواد غذايي و ساير اماكني كه از فرآورده هاي خام دامي
براي طبخ غذا استفاده مي كنند از جمله اماكني است كه تحت پوشش برنامه كنترل و
نظارت بهداشتي قرار دارند.
انتهای پیام/م