18 توصیه به کسانی كه می‌خواهند برای ملاقات با اقوام‌شان به مدت طولانی به خارج از كشور سفر كنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از خانواده ها تصمیم می گیرند تا به دید و بازدید از اقوام و خویشاوندان خارج نشین بروند و حداقل چند هفته ای در کنار عزیزان شان باشند. در این میان شاید بعضی از والدین هم تصمیم بگیرند که برای ملاقات با فرزندان خارج نشین راهی سفر بشوند. 

گاهی این اقامت ها به مدت کوتاه محدود می شود و البته گاهی هم چندین و چند ماه ادامه می یابد و احتمال دارد که به دلیل ارتباطات طولانی تنش و دلخوری هایی پیش بیاید. از این رو اگر برای ملاقات با فرزندان یا سایر افراد خانواده در فکر سفر هستید و تجربه کافی در مورد اقامت در کشورهای خارجی ندارید، توصیه می شود که این نکات را مد نظر قرار دهید. 


1.  مدت اقامت‌تان را طولانی نكنید و اگر چنین برنامه‌ای دارید، برای داشتن مسكن جداگانه اقدام كنید. اگر برای اجاره مسكن مشكل مالی دارید چاره‌ای نیست جز اینكه مدت اقامت را كوتاه‌مدت در نظر بگیرید. 

2.  قبل از سفر نزد پزشك بروید و داروهای لازم را از داروخانه بگیرید چون اگر در سفر خارج از كشور دارویی را تمام كنید هیچ داروخانه‌ای بدون نسخه به شما دارو نمی‌فروشد. حتما قرص‌ها را بشمارید و كمی هم داروی اضافه‌تر همراه‌تان باشد.

3. گوش‌هایتان را روی خیلی از مسائل ببندید. رازهای كوچك را از این خانه به آن خانه نبرید. در مسائل خانوادگی فرزندان‌تان دخالت نكنید. حتما عروس‌ را به چشم دختر و داماد را به چشم پسرتان ببینید. از جوان‌ها توقع نداشته باشید زودتر از موعد تجربه كافی داشته باشند. قبول كنید كه دنیا تفاوت كرده است. 

4. نكات منفی و غمگین زندگی‌تان را به همراه خود به خانه دیگران نبرید. غر نزنید. خیلی اظهارنظر نكنید. برای پر كردن اوقات فراغت خاطره بنویسید. 

5. حتما كتاب زیاد بخوانید و سعی كنید اطلاعات‌تان را در مورد كشوری كه به آن سفر كرده‌اید و بستگان‌تان در آن اقامت دارند، بالا ببرید. به اخبار روز توجه داشته باشید و در جریان تحولات و موضوعات اطراف‌تان قرار بگیرید. 

6.  در صورت امكان شیك و تمیز‌تر از قبل باشید. بستگان دوست دارند شما را سرحال، مرتب و شادتر از قبل ببینند. 

7.  آب زیاد بنوشید چون به شادابی شما كمك می‌كند. در هر خانه‌ای پارچ آب در نزدیكی خودتان داشته باشید و آن را مورد استفاده شخصی قرار دهید. 

8. برنامه‌ای برای پیاده‌روی روزانه داشته باشید و از هوای آزاد و تازه استفاده كنید. 


9.  در طول روز طوری برنامه‌ریزی كنید كه زیاد در دست و پای بستگان تان نباشید و خودتان برنامه‌ای مستقل ترتیب دهید. 

10.  نزد هر كدام از بستگان به اندازه مساوی بمانید و یكی را بر دیگری ترجیح ندهید. آنها نباید احساس كنند كه در این زمینه بین شان تبعیض قائل شده‌اید. 

11.   طول سفر را طوری در نظر بگیرید كه وقتی از پیش‌شان رفتید بگویند جایش خالی است؛ نه اینكه اینقدر اقامت‌تان طولانی شود كه بگویند خوب شد بالاخره رفت سر خانه و زندگی خودش!

12.  وابسته نشوید. همیشه تعلقات و وابستگی‌هایتان را به‌طور مثبت نزد خودتان نگه دارید و هیجانات عاطفی زیادی از خودتان بروز ندهید. زیاد گریه نكنید. 

13. یك تلفن همراه اعتباری تهیه كنید و در كشور مورد نظر در كیف‌تان داشته باشید. 

14.  یك دفترچه كوچك با تمام آدرس‌ها و تلفن‌های ضروری در كیف‌تان قرار دهید. بعضی وقت‌ها زمانی که بیرون از خانه هستید خیلی به دردتان می‌خورد. 

15. قبل از سفر به تاریخ انقضای پاسپورت‌تان توجه داشته باشید و در صورت لزوم آن را به موقع تمدید كنید. 

16. با چمدان سنگین سفر نكنید و كم‌كم فرزندان‌تان را عادت دهید كه سوغاتی‌هایشان را برای اقوام پست كنند و در چمدان شما قرار ندهند چون همیشه امكان زمین خوردن شما با  بار  سنگین وجود دارد و به این ترتیب مزاحم سایر همراهان می‌شوید. اگر مرتب سفر می‌روید چمدان‌هایتان را هر چند سال یك‌بار عوض كنید و با چمدان كهنه راهی سفر نشوید. 


17. بالاخره قبول داشته باشید كه این وضعیت مهاجرت و جدایی از فرزندان فقط مشكل شخصی شما نیست و در قرن بیست و یكم، دنیا به سمتی می‌رود كه در همه قاره‌ها ملیت‌های مختلف می‌توانند دوستانه در كنار هم زندگی كنند. 

18.  اگر می خواهید در زمینه سفر یک ایرانی به کشوری خارجی و مشکلات خانوادگی اش فیلمی را ببینید، «گذشته» را انتخاب کنید. در این فیلم احمد در ابتدا تصمیم می گیرد در هتل اقامت کند اما بعد تصمیمش عوض می شود، در خانه همسر سابقش می ماند و مشکلاتی را تجربه می کند. 
منبع: مجله زندگی ایده آل
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.