یک دانشمند سنگاپوری که می خواست راهی پیدا کند تا هم فرمول نان را عوض کند و هم بافت و طعم خوبش را حفظ نماید به نان بنفش رسید! نانی که به گفته خودش از مواد طبیعی تشکیل شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، او این کار را با گرفتن آنتوسیانین از برنج سیاه شروع کرد و ترکیبات نشاسته دار آن را کنار گذاشت. سپس آنتوسیانین را به خمیر نان اضافه کرد.

آنتوسیانین همان رنگ‌ دانه آبی است که در انگور یا بلوبری وجود دارد و گفته می شود که هم چاقی را کنترل می کند و هم از بیماری های قلبی عروقی و عصبی پیشگیری می کند، در ضمن ضد سرطان هم هست.

این نان جدید برخلاف نان سفید نه چاق کننده است و نه فشار خون را بالا می برد و وقتی در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد پخته می شود ویژگی های آنتی اکسیدانی آنتوسیانین آن پایدار باقی می ماند.

واکنش این ترکیب با آنزیم های نشاسته موجود در آرد باعث می شود که این نان بنفش ۲۰ درصد آسان تر از نان های دیگر هضم شود. درحالی که نان سفید به دلیل هضم سریع، قند را مستقیماً به جریان خون وارد می کند.

به گفته دکتر وایبیا که ابداع جدیدش هنوز در دسترس عموم قرار نگرفته و در کانون توجه بنگاه های کارآفرینی قرار دارد، شما با صرف این نان، دقیقاً همان مقدار نشاسته و آرد سفید را با همان ارزش غذایی می خورید اما نکته مهم، پایین آمدن روند آزاد شدن انرژی است، بنابراین همان کالری ها را در مدت زمان بیشتری استفاده مي كند.



انتهای پیام/ ا

برچسب ها: نان ، بنفش ، معجزه ، جدید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.