به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مونو سدیم گلوتامات طعمدهنده مواد غذایی است که میان افراد بسیار محبوب است و متاسفانه در بیشتر غذاهایی که ما مصرف میکنیم نیز وجود دارد. متاسفانه طعمدهنده شیمیایی به سلامتی جسمی و روحی آسیبهایی جدی وارد میکند و کنترل آسیبهای آن به بدن غیر قابل پیشگیری است.
مصرف این طعمدهنده در مواد غذایی خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها همچون چاقی، کبد چرب، سندروم متابولیک، آسیبهای عصبی، آسیبهای مغزی و دیابت را افزایش میدهد.
این طعمدهنده مضر یکی از مضرترین موادی است که در بازار وجود دارد و در طیف گستردهای از مواد غذایی همچون گوشت، غذای کودکان، سوپهای کنسروی، روکش سالادها، بیسکوئیت و غذاهای فریزشده و مواد نگهدارنده وجود دارد. این طعمدهنده مانند نمک و فلفل به غذا طعم نمیدهد بلکه بر طعم خود غذا می افزاید.
در واقع این طعمدهنده سبب تازه جلوه دادن مواد غذایی از نظر ظاهری، طعم و بو میشود. به همین علت بسیاری از کارخانهها و تولیدکنندگان مواد غذایی این ماده را به فرآوردههای غذایی خود اضافه میکنند تا مشتریان خود را از این طریق افزایش دهند. گفته میشود که اضافه کردن این ماده به مواد غذایی سبب میشود طعم مواد بهتر از طعم واقعی آنها به نظر آید. به همین علت اگر در فهرست مواد مصرفی این ماده را دیدید، آن ماده را مصرف نکنید.
منبع: Healthy Food House
انتهای پیام/