به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ انواع گیاهان خوراکی محلی در مراتع آذربایجان غربی وجود دارد که همزمان با فرا رسیدن فصل بهار، توجه افراد زیادی را به خود جلب می کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی با 2 میلیون و 750 هزار هکتار مرتع و دارابودن 800 گونه گیاه خوراکی و دارویی نادر، یکی از استان های سرسبز و غنی کشور است.
وهاب زاده با اشاره به برداشت انواع گیاهان خوراکی افزود: کنگر، گندله، قضیاغی، یملیح، گل آقا و مندی از جمله مهمترین گیاهان خوراکی محلی استان است.
وی تصریح کرد: پیش بینی می شود امسال از طبیعت کوهستانی آذربایجان غربی بیش از 100 تن انواع گیاه خوراکی محلی برداشت شود.
گیاهان خوراکی محلی با داشتن انواع ویتامین ها، آنتی اکسیدان، کلسیم و فسفر دارای خاصیت های درمانی از جمله تقویت سیستم گردش خون، سیستم گوارشی، درمان یبوست، تنظیم قند خون و کاهش چربی، افزایش اشتها و بهبود زخم های معده است.
انتهای پیام/ب