به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با اشاره به اینکه مردم باید نسبت به بسیاری از مسائل سلامت غذایی آگاهی یابند گفت: نقش دانشگاه، دانشمند و محقق و رسانه در این زمینه اهمیت زیادی دارد.
دکتر بابا محمودی پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و افزود: در پیشگیری اولیه بالا بردن آگاهی و سلامت انسانها برجسته است و در مرحله بعدی، واکسیناسیون امری مؤثر در پیشگیری ثانویه است.
عضو هیات رئیسه غذا و بیماریهای واگیر کنگره غذا و سلامت، گفت: بسیاری از بیماریهای واگیر و عفونی چون هپاتیت آ، حصبه و تب مالت انسانی واکسن مؤثر وجود ندارد حالآنکه با کشف واکسن فلج اطفال موردی از بیماری وجود ندارد.
دکتر بابا محمودی افزود: پیشگیری سوم منوط به طریقه درست مصرف شیر، پنیر، بستنی است.
انتهای پیام /