به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زردچوبه رنگ زرد پررنگی دارد و با هر چه که در تماس باشد آن را در کسری از ثانیه زرد میکند اما چاشنی بسیار خوبی برای انواع موادغذایی و غذاها محسوب میشود. شاید ندانید که زردچوبه سرشار از آنتیاکسیدانهایی بسیار عالی، خواص ضد پیری و ضد تورم است.
ماده اصلی موجود در زردچوبه کورکومین است که به علت داشتن خواص ضد سرطانیاش بسیار محبوب است. اگر زردچوبه در آب گرم ترکیب شود و نوشیده شود خواص آن چندین برابر میشود و در این صورت خواص جالب و شوکهکننده زیر را میتواند به بدن شما برساند:
با تورم و التهاب اندام و دستگاههای خارجی و داخلی بدن جلوگیری میکند.
از سلولهای مغزی محافظت و مراقبت میکند.
دارای خواص ضد سرطانی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
گوارش را تقویت میکند و عملکرد دستگاه گوارش را ارتقاء میبخشد.
از قلب مراقبت میکند و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند.
نشانهها و علائم آرتروز و التهابهای مفصلی را تسکین میدهد.
طول عمر را افزایش میدهد و روند پیری را آهسته میکند.
دیابت نوع دوم را مهار میکند.
عملکرد کبد شما را بهبود میبخشد.
از چرب شدن کبد پیشگیری میکند.
منبع: Healthy Food Star
انتهای پیام/