به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ یک کارشناس تغذیه از خواص بی شمار این خوراکی سنتی خبر داد و گفت: مواد و ویتامین های موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایی فراوانی دارد وبه سلامت افراد و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.
مریم صمدی با اشاره به این که سمنو دارای ویتامین های A، E ، K ،گروه کاملی از ویتامین های B و موارد دیگر مانند فسفر ،کرومیوم،روی سلنیوم ،آهن ومس است، افزود: سمنو در درمان بیماری های از قبیل سوء هاضمه ،نازایی ،سختی زایمان ،سنگ کیسه صفرا ، پا درد ،کندی ضربان قلب ،ریزش مو ،لاغری ،یبوست ، واریس ،قند خون ،دیابت ، رشد قد ،بی خوابی های عصبی ،ضعف اعصاب ،ریزش مو ، پر کاری تیروئید، کم خونی و یرقان مفید است .
وی بیان کرد: سمنو مغذی و انرژی زا است و به ویژه برای ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است و همچنین داروی طول عمر و آرامش اعصاب بوده و به ترمیم شکستگی استخوان کمک شایانی می کند.
انتهای پیام/