سمنو از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه می شود و این در حالی است که به آن هیچ نوع ماده شیرین اضافه نمی کنند.

به گزارش خبرنگار خواص دارویی سمنوگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ یک کارشناس تغذیه از خواص بی شمار این خوراکی سنتی خبر داد و گفت: مواد و ویتامین های موجود در گندم و جوانه آن ارزش غذایی فراوانی دارد وبه سلامت افراد و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.


مریم صمدی با اشاره به این که سمنو دارای ویتامین های A، E ، K ،گروه کاملی از ویتامین های B و موارد دیگر مانند فسفر ،کرومیوم،روی سلنیوم ،آهن ومس است، افزود: سمنو در درمان بیماری های از قبیل سوء هاضمه ،نازایی ،سختی زایمان ،سنگ کیسه صفرا ، پا درد ،کندی ضربان قلب ،ریزش مو ،لاغری ،یبوست ، واریس ،قند خون ،دیابت ، رشد قد ،بی خوابی های عصبی ،ضعف اعصاب ،ریزش مو ، پر کاری تیروئید، کم خونی و یرقان مفید است .

وی بیان کرد: سمنو مغذی و انرژی زا است و به ویژه برای ورزشکاران پرورش اندام بسیار مفید است و همچنین داروی طول عمر و آرامش اعصاب بوده و به ترمیم شکستگی استخوان کمک  شایانی می کند.

انتهای پیام/


برچسب ها: همدان ، سمنو ، خواص دارویی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.