به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدير جهاد كشاورزی شهرستان ساری گفت: مرحله دوم عمليات اصلاح نژاد گوسفند در روستای مياركلای شهرستان ساری با 50 رأس دام انجام شد.
طهمورث قاسم نژاد افزود: 100 رأس از ميش های مولد جهت انجام قوچ اندازی با نژاد رومانف تاكنون اسفنج گذاری شد.
وی با بیان اینکه اجرای اين كار از طريق آميخته گری، تركيب ژنتيك جديدی ايجاد می کند كه بتواند همانند جمعيت نژاد پايه بومی در شرايط روستايی و مزرعه ای با حفظ صفات مهم مانند سازگاری با محيط و مقاومت در برابر بيماری، عملكرد، توليد مثل و دوقلوزای را بهبود بخشد، افزود: با روش آميخته گری با نژاد رومانف ميزان توليد بره به ازای هر 100 رأس تا 370 راس افزايش می یابد.
شهرستان ساری با دارا بودن 9.8 درصد توليد گوشت قرمز و 8.7 درصد توليد شير در مازندران با 688 هزار واحد دامی، قطب بزرگ توليد گوشت و شير در استان است.
انتهای پیام/