امام جمعه اراک افزود: بحث مدیریت از دیدگاه اسلام، موضوعی ناب و ارزشمند است که باید در ابواب مختلف فضا را برای ارائه نقطه نظرات صاحبنظران، کارشناسان، محققان و پژوهشگران باز کنیم تا به یک دسته بندی جامع و کامل برسیم.
آیت الله دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: همانطورکه در گذشته در مقایسه با ادله انقدر کامل نبودیم و یا در 160 سال پیش در زمان شیخ انصاری(ره) اصول ما نسبت به امروز انقدر کامل نبود و طی سالها کار صاحب نظران و کارشناسان علم اصول فعلی به دست ما رسیده است، بدون تردید علم مدیریت اسلامی برای جامع و کامل شدن نیاز به زمان دارد و ما باید بستر را برای تلاش اهل علم فراهم سازیم.
نویسنده کتاب « اقتصاد اسلامی » بیان داشت: ما پیش از انقلاب چیزی پیرامون مدیریت اسلامی یا اقتصاد اسلامی نداشته ایم و هر اقدامی که صورت گرفته هر چند ناچیز به بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی منتهی می شود، لذا باید بررسی کنیم که آیا در ایران دغدغه بررسی چنین مسائلی را داریم یا خیر؟ در کتب فقهی ما بابی به عنوان مدیریت نداریم و حتی در خصوص قانون کار چیزی جمع آوری نکرده ایم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: همانطور که پیش از انقلاب و تاکنون شاهد بوده ایم، بهترین گزینه برای بررسی و تببین جایگاه علم مدیریت اسلامی، اقتصاد اسلامی، بانکداری اسلامی و مشتقات آن، حوزه علمیه قم با آن ظرفیت و پتانسیل عظیم علمی است، باید حرکتی علمی و عملی را در این زمینه آغاز کند.