وی در ادامه اظهار داشت: بی شک برای رسیدن به یک وضعیت مطلوب شاد در زندگی تنها تکیه بر روش های درمانی کل نگر کافی نیست و بایستی با ابزارها و مهارت هایی که افراد به دست می آورد، بتواند وضعیت سلامت خود را تثبیت نموده و از ایجاد عدم تعادل در جسم و روان یا همان بیماری پیشگیری نمایند.
کاظمی با اشاره به اهمیت سلامت روان به تاکید سازمان بهداشت جهانی در سال۱۹۹۸ و مبنی بر آموزش مهارت های زندگی به تمامی کشورها اشاره کرد و گفت: براساس پژوهش های انجام شده، بسیاری از بیماری های روانی و روان تنی و بحران های بهداشتی اجتماعی بزرگی مانند اعتیاد و ایدز به واسطه ناآشنایی افراد با این مهارت های زندگی به وجود می آید.
این دانشجوی دکترای مشاوره در ادامه خاطرنشان کرد: برای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه به ویژه از نظر بهداشت روانی و کاهش هزینه های بهداشت و درمان آموزش این مهارت ها به خصوص در رده های سنی کودکان تا نوجوانان ضروری است.
وی آموزش علمی و عملی مهارت های زندگی و سبک زندگی سالم ایرانی اسلامی را از دوران تحصیلی ابتدایی در آموزش و پرورش موثر دانست و گفت: با این راهکار می توانیم شاهد سطح بالایی از سلامت بهداشت روانی افراد جامعه باشیم، به عبارت دیگر موفق به ارائه آموزش کاربردی در نظام آموزش وپرورش می شویم.
انتهای پیام/