به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: برای ساخت این آموزشگاه ۱۲۰ میلیون تومان هزینه شده است.
موسی دادی زاده افزود: از این میزان ۴۰ میلیون تومان از شهرداری و شورای اسلامی بندرلنگه و ۸۰ میلیون تومان دیگر از محل اعتبارات دفتر معاونت علم و فناوری رئیس جمهوری اختامین شده است.
وی هدف از راه اندازی این آزمایشگاه را آشنایی دانشآموزان غرب استان با علم و فناوری روز دنیا عنوان کرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: تا پایان سال ،۶ آزمایشگاه دیگر نیز درشهرستان های بندرعباس، میناب، سیریک و جاسک با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به بهره برداری می رسد.
مسئول پژوهش سرای دانش آموزی خوارزمی شهرستان بندرلنگه هم افزود: با بهره برداری از آزمایشگاه تکنولوژی نانو در پژوهش سرای خوارزمی،حوزه فعالیت این پژوهش سرا در شهرهای غرب استان افزایش می یابد.
شیرین خورشید زاده افزود: در این پژوهش سرا علاوه بر پژوهش علمی، المپیاد های علمی، مسابقات علمی و جشنواره جوان و نوجوان خوارزمی برگزار می شود .
وی گفت: پژوهشگران این پژوهشسرا در سالهای گذشته در ۱۶ رشته جشنواره خوارزمی شرکت کرده اند و حائز رتبههای برتر شدند.
پژوهش سرای خوارزمی از سال ۱۳۵۷ با عنوان آزمایشگاه مرکزی شروع به فعالیت کرد و از سال ۱۳۸۳ این مرکز رسما به عنوان پژوهش سرای خوارزمی در حوزه فعالیت های علمی و پژوهشی فعالیتش را آغاز کرد.
در این پژوهشسرا هزار و ۲۰۰ دانشآموز و خانوادههای آنها برای دستیابی به تولید، مهارتافزایی و اشتغالزایی آموزش دیده اند.
انتهای پیام/ز