به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه جوان ازسنندج،محمد دره وزمي در ديدار با مديرعامل و مديركارخانه شركت معدني طلای زركوه گفت: با مطالعات جديد و در دست اقدام، علاوه بر طلای ساريگونی و طلای سقز، اميدها برای دستيابی به منابع طلای بيشتر در سطح استان قوت گرفته است و اميدواريم كردستان قطب طلای كشور شود.
وی افزود:با توليد شمش استاندارد و خالص سازی طلا و ايجاد صنايع پايين دستی در كردستان می توان زمینه ايجاد اشتغال و سرمايه گذاری بيشتر در استان رافراهم کرد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان با تاکید بر بهره برداری اصولی و منطبق با آخرين استانداردهای زيست محيطی از معادن طلا گفت: بهره گيري از دانش روز و توجه به هشدارهای منابع طبيعی و محيط زيست تاثيرات مخرب بهره برداری از معادن را كاهش مي دهد.
وی با اشاره به بهره گيري از دانش روز و توجه به هشدارهاي منابع طبيعي و محيط زيست درکاهش تاثيرات مخرب بهره برداري از معادن افزود: اشتباهات احتمالي حين استخراج تا استحصال شمش طلا نباید ناديده گرفته شود تا محيط زيست دچار مخاطره نگردد.
مديرعامل شركت معدني طلاي زركوه نيز در اين نشست گفت: تا پايان سال 94 حدود 17 هزار متر طول حفاري طلا و بيش از 483 كيلوگرم طلا از عيار كنسنگ هاي اين معدن توليد شده است.
انتهای پیام/