به گزارش خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سودای بازیگری و سایتهای جعلی با محتوایی گولزننده که به دنبال کلاهبرداری از علاقهمندان به حوزه بازیگر شدن در سینما است. سایتهایی که با تبلیغات گسترده و بدون نظارت در شبکههای مجازی و بدون اینکه بخواهند هزینهای پرداخت کنند، هر ترفندی را به کار میگیرند تا مخاطبشان را برای اهداف مورد نظرشان جذب کنند.
در تیزرهای تبلیغاتیشان هنرمندان حضور پیدا میکنند و گاهی با انتشار لینک سایت خود در شبکههای پیامرسان مجازی، پای وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی را وسط میکشند.
برای هنرجویان دام پهن میکنند و حتی برایشان فرقی ندارد، در آن رشته تحصیل کرده باشند یا نه! کافی است به شماره مورد نظر این سایتها پیامک بزنید و بستههای امتیاز با قیمتهایی بین یک هزار تا ده هزار تومان را خریداری کنید تا در قرعهکشی بتوانید حضور داشته باشید.
اگر در قرعهکشی برنده شوید، کاندیدای بازی در یکی از فیلمهای در حال ساخت خواهید شد! جالبتر اینکه برای بازی در این فیلمها حتی تاریخ قرعهکشی هم تعیین میکنند.
موضوعی که خبرنگار
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مستقیم با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان گذاشت و جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به خبرنگار ما گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ سایتی بجز سایت وزارتخانه ندارد و در هیچ شبکه اجتماعی هم کانال یا گروه رسمی که به وزارتخانه مربوط شود، راه اندازی نکرده است.
شاید بازیگری در سینما آرزوی افراد بسیاری باشد. اگر فاکتور تحصیلات در رشته بازیگری را مانند آنچه در سینمای امروز کشور ما میگذرد نادیده بگیریم، هنر و استعداد از فاکتورهای لازم و ضروری است.
شاید هم نسخه جدیدی از فاکتور های لازم را این سایتها به سینمای کشور ما اضافه کردهاند که بند «پ» نام دارد و مسئولین مربوطه هنوز از آن بی خبرند. شاید هم تنها ترفندی باشد، برای کلاهبرداری هزار و ده هزار تومانی از هزاران نفری که صادقانه اعتماد می کنند و به سادگی گول میخورند که باز هم نقش دستگاه های مربوطه در این زمینه برای متوقف کردن این سایت بسیار به چشم میخورد.
گزارش از : پوریا سلیمان زاده