به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان؛ پسته تازه، یکی از خوراکیهایی است که در اواخر فصل تابستان وارد بازار میشود، که در این فصل بسیار مورد استقبال قرار میگیرد پسته تازه بسیار خوش طعم است.
گنجاندن پسته در رژیم غذایی میتواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری کند و کلسترول خون را کاهش دهد.
تحقیقات جدید نشان میدهد داوطلبانی که مدت یک ماه مرتبا ۲۸ گرم پسته در روز مصرف کردهاند، میزان کلسترول خون آنها ۸ / ۴ درصد کاهش یافتهاست.
با مصرف پسته سطح کلسترول بد لیپوپروتئین با غلظت کم تا ۱۱/۶ درصد کاهش مییابد.
پسته، سطح کلسترول بد را در بدن کاهش میدهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت میدهد.
خواص داروئی پسته: مصرف پسته در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر بسزایی دارد. همچنین برای آرامش و تنظیم ضربان قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و کلسترول بد را کاهش میدهد.
- مغز پسته به علت داشتن آهن خون ساز است و آنهایی که مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
* مغز و ذهن را تقویت میکند.
* برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است. * برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه میشود.
* پسته معده را تقویت میکند.
* برای تسکین سرفه مصرف پسته مفید است.
جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است. پسته چون حاوی مواد مغذی مناسب به همراه ویتامینها بوده و کالری بالایی دارد، مصرف آن به ورزشکاران، دانش آموزان، نوجوانان به خصوص در سنین رشد و به زنان باردار و شیرده توصیه میشود.
انتهای پیام/