حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه های مرجع وزارت بهداشت در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وجود روغن پالم در برخی مواد غذایی گفت: روغن پالم یک سم نیست بلکه یک ماده غذایی است که به 2 دسته تقسیم می شود. دسته ای از روغن های پالم با اسید چرب پایین هستند که وجود آنها در مواد غذایی هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
وی افزود: دسته ی دوم روغن های پالم با مقدار زیاد اسید چرب هستند که استفاده طولانی مدت آنها می تواند موجب انسداد عروق قلبی و در نتیجه بروز سکته قلبی شود.
رستگار با بیان اینکه مواد لبنی به علت داشتن سطح پایین چربی نیازی به اضافه کردن روغن پالم ندارند، تاکید کرد: استفاده از روغن پالم در لبنیات تخلف محسوب می شود.
وی ادامه داد: استفاده از روغن پالم با اسید چرب بالا در همه حال ممنوع است. همچنین بر میزان روغن پالم با اسید چرب پایین در مواد غذایی نظارت می شود، چرا که اگر از مقدار استاندارد بیشتر باشد تخلف محسوب می شود و قطعا با متخلف برخورد می کنیم.
انتهای پیام/