محققان دریافته اند، نوزادانی که حداقل به مدت شش ماه با شیر مادر تغذیه شده اند، در مقایسه با نوزادانی که کمتر از شش ماه از شیر مادر تغذیه کرده اند، سه برابر کمتر در معرض ریسک ابتلا به کبد چرب، در نوجوانی قرار دارند. آنها همچنین دریافتند که شاخص توده بدنی قبل از بارداری، میزان چربی بدن و سلامت عمومی مادر هم با کاهش ریسک ابتلا با این بیماری، در فرزند مرتبط است.
نوزاد مادران دارای شاخص توده بدنی (BMI) بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹، نصف سایر نوزادان، در معرض خطر ابتلا به بیماری کبدی قرار دارند. به گفته محققان، مطالعات قبلی، همواره ارتباط بین سلامت متابولیکی مادر و پیامدهای سلامت کودک، از جمله ابتلا به دیابت، سندروم متابولیک، چاقی و بیماری کبد چرب غیرالکلی را نشان داده است.
انتهای پیام/
شايد ورزش نكردن و پژمردگي روح و روان طرفين هم بي تاثير نباشه و ..... خيلي موارد ديگه