روزنامه القدس العربی در گزارشی فراخواندن سفیر اردن را از ایران، یک اقدام ظاهری دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه القدس العربی در گزارشی با  اشاره به حضور نیافتن اردن در نشست شورای همکاری حوزه خلیج فارس، به بررسی علل این اقدام پادشاه اردن پرداخت.

در این گزارش که با عنوان " چرا اردن در نشست خلیج غایب بود" آمده است: "این اولین بار است که اردن در نشست کشورهای حوزه خلیج فارس مشارکت نمی کند. حضور نیافتن اردن در این نشست، پیام مهمی را دربردارد. نمی توان از این پیام به سادگی عبور کرد -- به خصوص با در نظر گرفتن نقش مهم  این کشور در منطقه."

در ادامه این مطلب آمده است: "کمی پیشتر از شروع نشست کشورهای حوزه خلیج فارس، "محمد بن سلمان،" جانشین ولیعهد عربستان، به اردن سفر کرد. در ادامه، اردن در اعتراض به سیاست های «مداخله جویانه» ایران سفیر خود را از تهران فراخواند. این اقدام اردن بیانگر همگامی این کشور با عربستان بر ضد ایران بود. ولی برای درک بهتر سیاست های اردن باید پا را کمی فراتر بگذاریم. در حال حاضر عربستان و هم پیمانانش بر مسأله ایران و امتداد نفوذ این کشور در سوریه، عراق و لبنان به شدت تمرکز کرده اند. از سویی، بسیاری از مقامات سعودی معتقدند دولت اردن موضع تندتری را در مقایسه با ایران اتخاذ کرده و حضور نیافتن اردن را در این نشست دلیلی  بر صحت این موضوع می دانند."

این گزارش همچنین افزود: " اردن با فراخواندن سفیر خود از تهران نتوانست توقعات رژیم آل سعود را به طور کامل برآورده کند. سران سعودی به دنبال مواضع خصمانه تری از پادشاهی اردن بر ضد ایران بودند. بر اساس آنچه گفته شد به نظر می آید حتی این اقدام اردن نیز یک حرکت ظاهری بوده است."


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار