گفت: فصل بهار دارای مزاج گرم و تر است و حرارت و رطوبت نسبتا بالایی دارد، در نتیجه بروز و شدت بیماری ها مخصوصا در افرادی که مزاجشان گرم و تر است بیشتر مشاهده می شود.
وی ادامه داد: در واقع این افراد در این فصل بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هاو عارضه هایی نظیر: احساس سنگینی و خواب آلودگی شدید، حساسیت و آبریزش بینی، بروز جوش می شوند.
میرغضنفری افزود: برای پیشگیری از این عارضه ها افراد باید سعی کنند با ورزش کردن و تغذیه مناسب مانند: غذاهای سبک، میوه و سبزی؛ انواع آش و سوپ، آبلیمو و آبغوره، و همچنین خودداری از مصرف بیش از حد مواد غذایی نظیر: غذاهای سنگین، چرب و سرخ شده، برنج و نان، شیرینی ها، گوشت قزمز، به پاکسازی بدنشان از مواد زائد کمک کنند.
این متخصص تصریح کرد: در طب سنتی انجام عمل حجامت و اهداء خون در فصل بهار بسیار تاکید شده است، چرا که باعث خروج مواد زائد از بدن و کاهش عوارض ذکر شده می شود.
انتهای پیام/