به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در بازدیدهای مستمر کارشناسان واحد
نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ، مواردی از تخلف در زمینه تهیه
فرآورده های خام دامی از مراکز غیرمجاز مشاهده و گزارش شده است.
به
گفته عیسی غیاث یزدی ، برخی از صاحبان رستوران ها برای تهیه گوشت قرمز و
مرغ با قیمت ارزان تر، اقدام به خرید این اقلام از مراکز زیرزمینی و
غیرمجاز می کنند.
وی افزود: در مراکز
غیر مجاز قطعه بندی فراورده های خام دامی در شرایط غیربهداشتی و بدون
نظارت و به صورت مخفیانه انجام می شود و اکثر مرغ های تاریخ
مصرف گذشته یا ضایعاتی محصول این مراکز هستند .
رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این موضوع به عنوان یک معضل بهداشتی در
جلسه ای با حضور رئیس اتحادیه صنف رستوران ها و تالارهای پذیرایی قزوین
مورد بررسی قرار گرفت.
غیاث یزدی با اشاره به شناسایی واحدهای
غیرمجاز قطعه بندی فرآورده های خام دامی و ارجاع پرونده آنها به مراجع
قضایی ابراز امیدواری کرد که در صورت برخورد مناسب و قاطع با رستوران هایی
که اقدام به تهیه اینگونه فرآورده ها میکنند، شرایط برای حذف مراکز غیرمجاز
قطعه بندی سریعتر مهیا شود.
انتهای پیام/