به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، سرمستی افزود: پروژه تغذیه مصنوعی در فاصله 30 کیلومتری غرب شهر زنجان و جنوب روستای سهرین بر روی این رودخانه اجرا گردیده است. مسیر کوتاه و شیب زیاد رودخانه سهرین، فرصت نفوذ پذیری آب و تغذیه آبخوان را محدود می سازد.
وی ادامه داد: با اجرای این پروژه ضمن افزایش ذخایر آب زیرزمینی دشت و آبدهی چاه های موجود، امکان توسعه و بهره برداری بیشتر از سفره های آب زیرزمینی نیز فراهم می شود.
مسئول بهره برداری از طرحهای تغذیه مصنوعی شرکت آب منطقه ای زنجان اضافه کرد: حجم آبگیری در این پروژه بر اساس آورد رودخانه سهرین و ظرفیت کانال طرح می باشد که در حدود 10 میلیون متر مکعب در سال برآورد شده است که امسال به لطف بارشهای خوب وآورد رودخانه سهرین طرح فوق به میزان دوبرابر آبگیری و متناسب با آن تغذیه صورت گرفته است.
سرمستی ظرفیت این حوضچه ها را 10 میلیون مترمکعب اعلام کرد وگفت: در این دشت که تغذیه به روش سطحی با چاه تغذیه ای می باشد با تعداد 20 حوضچه موجود که با توجه به بارش های مناسب سال جاری افزایش ظرفیت آن حدود 17 میلیون متر مکعب آب به سفره های زیر زمینی تزریق شده که در نوع خود بی سابقه بوده است.
انتهای پیام/ ا