به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای اخیر با پایان بارندگیها شاهد گلآلود و کدر شدن آب خرمآباد هستیم که این قضیه عاملی شد تا خبرنگار ما موضوع را بصورت ویژه پیگیری کند.
در این باره یکی از شهروندان خرمآبادی با بیان اینکه پس از بارشهای اخیر در خرمآباد همچنان آب شرب کدر و گاهی اوقات گلآلود است، گفت: انتظار میرود شرکت آبفای لرستان نسبت به رفع این مشکل اساسی اقدامات لازم را انجام دهد.
مریم اسدی ادامه داد: در این مدت که آب شهر کدر است، مجبوریم آن را بجوشانیم و استفاده کنیم.
یکی دیگر از شهروندان خرمآبادی با ابراز نگرانی از اینکه کدر بودن آب ممکن است سلامتی آنان را به خطر بیندازد، افزود: نگران هستیم آبی که مصرف میکنیم منجر به بروز بیماریهای گوارشی شود.
وی بیان کرد: چه تضمینی وجود دارد که این آب سالم است و نیاز است مسئولین نسبت به این موضوع شفافسازی کنند.
سیاوش حیدری اضافه کرد: نیاز است مسئولین اطلاعرسانی کنند و چنانچه این آب آلوده است، بگویند تا از آب معدنی استفاده کنیم.
مردم با خیال راحت آب مصرف کنند در این خصوص دکتر کوروش ساکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: پس از بارندگیهای اخیر آب شهر خرمآباد گلآلود و کدر شده که آزمایشهای انجام شده نشان میدهد این آب کدر است، اما آلودگی میکروبی ندارد و مردم با خیال راحت آن را مصرف کنند.
وی ادامه داد: تاکنون گزارشی مبنی براینکه آب شهر خرمآباد آلودگی میکروبی دارد، دریافت نشده و چنانچه احساس شود آلودگی وجود دارد، اورژانسی نسبت به رفع آن با کلرزنی اقدام خواهیم کرد.
ساکی اضافه کرد: کدر بودن آب زیاد مهم نیست، بلکه از نظر ما سلامت آن اهمیت دارد که دچار آلودگی میکروبی نباشد.
از سالم بودن آب خرمآباد مطمئن هستیم مهندس کرموند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان نیز در اینباره گفت: بحث کدربودن آب موضوع امسال یا دوره خاصی نیست. در سالیان خیلی دور سالهای پرباران را شاهد بودیم و چشمهها با توجه به ساختاری که دارند بر اثر بارشها کدر میشوند.
وی خطاب به برخی افراد که بحث آلودهبودن آب مرکز لرستان را مطرح میکنند، گفت: این افراد بهتر است شایعات را تمام کنند، زیرا ما بیشتر از آنها به فکر سلامت مردم هستیم.
این مسئول ادامه داد: هماکنون اکیپهای بهداشتی آمادهباش هستند و با مرکز بهداشت علوم پزشکی لرستان هماهنگی لازم ایجاد شده تا چنانچه آب آلوده باشد آن را کنترل کنند. از کلرزنی و بهداشت آب مطمئن هستیم، چون بحث سلامت مردم در میان است.
هماکنون در خرمآباد 3 سیستم تأمین آب داریم کرموند با بیان اینکه کدر بودن آب در ظاهر نشان میدهد که آب گوارا نبوده و شکل آن مورد پسند مردم نیست، اظهار کرد: هماکنون در خرمآباد 3 سیستم تأمین آب داریم. در 6 ماه گذشته تصفیهخانه آب خرمآباد برای اولین بار راهاندازی شد و هماکنون بحث فیلتراسیون آن در حال انجام است که با هزینههایی که صرف شده و تلاش همکاران در هنگام بارندگی اخیر وارد مدار شده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون تصفیهخانه خرمآباد فرآیند تصفیه را با تمام ظرفیت انجام میدهد، ادامه داد: همچنین چاههای تأمین کننده آب شرب که 50 درصد شهر را پوشش میدهند، هیچ مشکلی ندارند و روال معمولی دارند.
20 درصد شبکههای آبرسانی به تصفیهخانه وصل نیست مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان بیان کرد: 20 درصد شبکههای آبرسانی به تصفیهخانه وصل نیست و فعلا آب تصفیهخانه خرمآباد به مناطق جنوب شهر وصل نیست.
کرموند اضافه کرد: در فصل تابستان شبکهها و خطوط انتقال را به مناطق جنوب خرمآباد وصل میکنیم و قطعاً در بحث تأمین آب آنها تلاش خواهیم کرد که در سالهای آینده بحث کدورت آب آنجا برطرف شود.
تصفیهخانه خرمآباد جوابگوی ظرفیت شهر نیست این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه تصفیهخانه خرمآباد جوابگوی ظرفیت شهر نیست و در صورت تأمین اعتبار واحد دوم تصفیهخانه را احداث و خطوط بین تصفیهخانه و مخازن را اجرایی میکنیم، گفت: شاید آب به لحاظ گوارایی و شکل ظاهری مورد پسند مردم نباشد، اما هیچگونه آلودگی میکروبی ندارد.
براساس صحبتهای مسئولین ذیربط کدر بودن آب شرب خرمآباد نشان از آلودگی میکروبی آن ندارد و مردم به شایعات مطرح شده در فضاهای مجازی به هیچ وجه توجه نکنند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/