محمد فرحی افزود: حفظ زنجیره سرد در انتقال ماهی تازه یا منجمد از محل صید ماهی تا اماکن عرضه ،بسیار حائز اهمیت است ودر صورت عدم رعایت زنجیره سرد، فساد شیمیایی ومیکروبی این ماده غذایی مفید آغاز شده، ودر صورت مصرف انسان موجب بروز مسمومیت خواهد شد.
وی به عموم مردم توصیه کرد در هنگام خرید ماهی به مواردی چون عدم استشمام بوی نامناسب از ماهی ، جلای فلزی وقوام پولکها ، رنگ قرمز آبشش(قهوه ای نباشد) ، محدب بودن وعدم تورفتگی چشمها و خاصیت ارتجاعی گوشت توجه کنند.
انتهای پیام/