وی با بیان اینکه رکود اقتصادی سرعت خدمت به مردم را کاهش داده است، گفت: همواره تلاش ما بر این بوده و هست تا در انجام وظیفه خدمتگذاری هرگز کوتاهی نکنیم و با احساس تکلیف و دور از هر نوع خودنمایی این وظیفه را انجام دهیم.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اجرای پروژههای بزرگی در شهر، یادآور شد: با وجود اینکه برخی از این پروژهها همانند غول گرسنهای بخش عظیمی از منابع مالی شهرداری را میبلعند اما مردم به طور کامل از آنها مطلع نیستند.
وی از شهردار قم خواست تا این پروژهها که بعضاً در اعماق زمین در جریان است مستندسازی کرده و مردم را در جریان این خدمات قرار دهند
وی اضافه کرد: البته اعضای شورا نیز به طور مستمر از این پروژهها بازدید به عمل آورده و نظارت کامل بر آنها دارند.
عواطفرستمی با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان اقتصاد مقاومتی با دو ویژگی" اقدام و عمل"،بیان کرد: این شعار راهبردی به ویژه در شفافسازی اقتصاد شهری و سالمسازی این اقتصاد و ممانعت از بروز و ظهور هر نوع انحراف در هزینه کردن بودجه و صرفهجویی در هزینهکردها بسیار مؤثر است.
وی از مدیریت شهری قم خواست در هزینهکرد بودجه 1338 میلیارد تومانی شهرداری با اتخاذ روش و منش مطلوب در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی از اقدام تا مرحله عمل تلاش کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم گفت: با اتخاذ چنین روش و منشی فرصت ایفای نقش مردم و اعتمادسازی در مشارکت با مدیریت شهری افزایش یافته و در نهایت گفتمان اقتصاد مقاومتی نهتنها در سطح ملی، بلکه در لایههای میانی جامعه شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه با شکلگیری ایده و عقیده گفتمان اقتصاد مقاومتی در مدیریت شهری، همگان به سمت و سوی شهروندمداری حرکت میکنند،گفت: در نتیجه این ایده، گفتمان «شهر ما خانه ما» سر و سامان میپذیرد و شهروندان خودشان را شریک و سهیم در مدیریت شهری میدانند و به تبع آن فرهنگ شهروندی نیز متولد میشود.
عواطفرستمی خاطر نشان کرد: حضور فعال اعضای شورا و مدیران شهرداری در بین مردم برای شنیدن خواستهها و مطالباتشان، بستر پاسخگویی عمومی و مشارکتجویانه را شکل خواهد داد.
وی بیان کرد: فقدان چنینی سیاستگذاریهایی در مدیریت شهری موجب ایجاد فاصله بین شهروندان شده و موجب بروز و ظهور برخی از نافرمانیها در حوزه نظافت شهری، تولید زباله، بیتوجهی به قوانین ساختوساز و... خواهد شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: در بخش تملک املاک شهروندان برای اجرای پروژههای عمرانی و یا بازگشایی معابر لازم است تمام ابعاد کار با دقت تمام پیشبینی شود و قیمت کلیه املاک و عرصههای در مسیر با نظر کارشناسی رسمی تعیین و تثبیت شود تا هم حقوق شهروندان به طور دقیق رعایت شود و هم پروژه به خاطر مطالبات خارج از عرف بعضی از مالکین دچار رکود نشود.
وی در ادامه با بیان اینکه بخش عظیمی از جمعیت شهر را زنان تشکیل میدهند، ابراز کرد: برای این قشر از جامعه، فضاهای تفریحی محدودی در نظر گرفته شده لذا در راستای حرکت به سوی عدالت اجتماعی در توزیع امکانات، شایسته است شهرداری این فضاها را افزایش دهد تا خانوادهها بتوانند در مناطق مختلف به این امکانات دسترسی پیدا کنند.
عواطفرستمی در پایان با اشاره به سهم دولت در مدیریت شهری، یادآور شد: اخیراً با جاری شدن آب باران در پیرامون شهر ساکنین شهر به خطر افتادند و مشکلات جدی را برای شهر ایجاد کرد در حالی که ایجاد زیرساختهای لازم برای جلوگیری از چنین خطراتی در حیطه مسئولیت دولتمردان است گرچه خدمتگزاران شهرداری و خادمین شورای شهر آماده خدمترسانی به مردم در همه حوادث طبیعی هستند.
انتهای پیام/ج