به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مسوول انجمن توليدكنندگان محصول سالم شمال خوزستان در نشستي که به همين منظور در دزفول برگزار شد گفت: از سال 88 صادرات انواع سبزي با صادرات دو تن محصول شويد و جعفري به روسيه آغاز شد كه بيشتر اين محصولات از طريق زميني صادر مي شد.
منصور شلال نژاد با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 20 نوع محصول به روسيه صادر مي شود، افزود: در ابتداي كار حداكثر 70 روز صادرات داشتيم ولي اكنون شش ماه از سال محصولات كشاورزي شمال خوزستان به كشور روسيه صادر مي شود.
وي تصريح کرد: در حال حاضر نيز سرمايه گذاران كشورهاي تاجيكستان،گرجستان و ازبكستان به دزفول سفر كرده و برخي محصولات را خود كشت مي كنند و محصولات را بسته بندي و از طريق ناوگان زميني به روسيه صادر مي كنند.
معاون امور بانكي شركت روسي هم در اين نشست گفت: اگر به توافق و نتيجه گيري مثبتي برسيم مي توانيم كليه محصولات كشاورزي كه در منطقه توليد مي شود را به كشور روسيه صادر كنيم.
حسن والري هدف از اين سفر را آشنايي با ظرفيت هاي توليد محصولات كشاورزي منطقه شمال خوزستان عنوان كرد و گفت:در اين سفر با كيفيت ،نوع محصول ، زمان و ميزان توليد محصول بويژه مركبات و ميوه آشنا شديم.
فرماندار ويژه دزفول نيز در اين نشست در سخناني لازمه خريد محصولات كشاورزي دزفول را برخورداري از سردخانه و تجهيزات دانست و گفت: اين شركت اين موضوع را پذيرفته و اميدواريم 2 مركز صادرات به روسيه در دزفول ايجاد شود.
حبيب الله آصفي افزود: به رغم پيگيري انجام شده تاكنون مجوز مرز هوايي براي فرودگاه دزفول صادر نشده است و محصولات كشاورزي اين منطقه از طريق تهران و يا تبريز به روسيه صادر مي شوند.
در اين نشست ابعاد توليد محصولات كشاورزي ،مشكلات موجود،حمل و نقل هوايي، ريلي و زميني بررسي شد.
سالانه حدود شهرستان دزفول حدود 2 ميليون تن محصول صيفي،سبزي و غلات توليد مي كند كه به علت ظرفيت بالاي اين شهرستان سالانه چهار ميليون تن محصول از شهرهاي شمال خوزستان نيز در بازار ميوه و تره بار دزفول معامله مي شود.
120 نوع محصول مختلف در شمال خوزستان كشت و توليد مي شود.
انتهای پیام/