به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ حمید ملانوری با اشاره به اینکه یکی از ظرفیتهایی که در کنار گردشگری رفسنجان مطرح اشت صنعت اسب است افزود: این صنعت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب این شهرستان جوانان و علاقهمندان زیادی را به خود مشغول کرده است به گونه ای که سالانه حدود 500 رأس اسب به جمعیت اسبهای این رفسنجان افزوده میشود.
وی خاطرنشان کرد: امروز که چرخه صنعت راکد مانده و کارخانهها یکی پس از دیگری نیروهای خود را تعدیل کرده و از رونق تولید و اشتغالزایی در صنایع فلزی و غیر فلزی چندان خبری نیست، صنعت اسب و گردشگری بازار داغی پیدا کرده و روز بهروز بر گرمای آن افزوده میشود.
ملانوری با اشاره به اینکه تولید اسبهای اصیل در رفسنجان این شهرستان را به قطب پرورش اسب تبدیل کرده است، تصریح کرد: اسبهای اصیل و زیبایی در این شهرستان وجود دارد که در کشور معروف و دارای رتبههای برتر هستند و در واحدها و باشگاههای متعدد پرورش مییابند.
وی از 36 واحد پروش اسب و باشگاه سوارکاری در رفسنجان خبرداد و تصریح کرد: سه باشگاه سوارکاری در زمینه ورزش اسب سواری فعالیت میکنند که در مسابقات مختلف شرکت دارند.
ملانوری گفت: اقداماتی در حوزه ارتباط بین تولیدکنندگان اسب با مراکز خارج از کشور انجام شده است که هم برای صادرات برنامهریزی شود و هم در جشنوارهها از تولیدکنندگان و داوران خارجی استفاده شود که مقدمات کار در این زمینه فراهم شده و با توسعه این صنعت همزمان صادرات اسب داریم.
فرماندار رفسنجان از حمایت اسبداران در راستای رونق این صنعت اشاره کرد و افزود: برای نجات اقتصاد شهرستان از تولیدکنندگان بهویژه صنعت اسب حمایت میکنیم، زمین در اختیارشان گذاشته و تسهیلات ارزانقیمت نیز به متقاضیان ارائه میدهیم.
ملانوری با اشاره به اینکه هر واحد تولید و پرورش اسب حداقل 10 نفر مشغول بهکار دارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 500 نفر در زمینه اسب مشغول بهکار هستند.
انتهای پیام/ح