به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، در این جشنواره که با هدف ارائه الگوی تهیه غذای سالم و در مسیر تحقق شعار امسال هفته سلامت یعنی غلبه بر دیابت برگزار شد، شرکت کنندگان غذاهای سنتی و سالم را در معرض سنجش داوران و بازدیدکنندگان قرار دادند.
در این جشنواره 10 رستوران و شیرینی سرا حضور داشتند که در پایان به چهار سرآشپز برگزیده تندیس و لوح سپاس اهدا شد.
عباس توان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان محمودآباد هدف از برگزاری این مسابقه را ترغیب رستوران ها به طبخ غذاهای سالم در راستای سلامت جامعه عنوان کرد.
در این جشنواره عیسی قاسمی طوسی مدیر کل دفتر اجتماعی استانداری مازندران و یحیی یوسف پور فرماندار محمودآباد نیز حضور داشتند و از نزدیک با روش پخت غذاهای سالم رستوران های محمودآباد آشنا شدند.
انتهای پیام/