ایشان افزودند: در این عرصه باید سعی شود که طلاب در مسیر انقلاب نگاه داشته شوند و همچنین نسبت به دروس حوزوی نظارت کامل داشته باشند تا حوزویان هم خوب درس بخوانند و هم وقت آنها به بطالت نگذرد.
این مرجع تقلید بیان کردند: مساله بعدی، مساله اخلاقی است؛ زیرا باید مواظب بود که در دنیایی که از در دیوار آن فساد می بارد دامن طلاب را آلوده نکند.
معظم له خاطرنشان کردند: تلاش در زمینه رفع مشکلات رفاهی طلاب و فضلا از جمله وظایف نهادهایی چون مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه است.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به استفاده از ظرفیت خیرین در حل مشکلات مردم اظهارکردند: قطعا مجمع نمایندگان برای حوزه لازم بود و یک خلا بزرگ در این زمینه پر شده است، ولی باید توجه داشت که در این زمینه وقت بگذارند و مشکلات طلاب را حل کنند.
ایشان افزودند: باید همیشه از نمایندگان طلاب در پایان هر سال گزارش هایی بخواهند که این نمایندگان برای طلاب منطقه و شهر خود چه کرده اند و چه ثمری برای آنها داشته اند.
این مرجع تقلید بیان کردند: این سمت نمایندگی نباید برای این افراد به عنوان یک سمت تشریفاتی مطرح باشد، باید کاری کنید که این سمت به عنوان یک سمت فعال مطرح باشد و در همه امور خود را نشان دهد.
معظم له خاطرنشان کردند: همچنین باید این مجمع با دادگاه ویژه ارتباط داشته باشد تا امور خاصی که به آن مربوط است را تحت نظر داشته تا اگر مشکلی در این زمینه ایجاد شد بتوانید فعالیت مثبتی ارائه کند.