به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، وبنا به اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی ، حبیبی با بیان اینکهمتوسط عملکرد جو در هرهکتار 2 تن می باشد افزود:پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت به طور متوسط 4000 تن محصول برداشت گردد .
حبیبی خاطر نشان کرد: کشاورزان ارزوئیه از رقم جو محلیجهت استفاده دام و طیور و تامین بذر مورد نیاز خود برای کشت سال آینده استفاده می نمایند.
وی با توجه به اهمیت تولید محصول سالم و عاری از آفت و بیماری گفت: برای تولید محصول جو سالم تاکنون در سطح 340 هکتار مبارزه با آفت سن گندم و در سطح 19 هکتار مبارزه با بیماری زنگ زرد در مزارع جو صورت گرفته است .
برخی از خواص دارویی جو، کمک به هضم غذا به دلیل داشتن فیبر رژیمی فراوان،کاهش سطح کلسترول بدن، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و جلوگیری از ابتلا به دیابت بدلیل سرشار بودن از ماده معدنی منیزیم می باشد
انتهای پیام/ی