به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ محمود رضا نیازی گفت: تا کنون 10 استاندارد بومی از جمله استانداردهای زیرگیوه پارچه ای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (2 مورد)، نان خرمایی، اسانس چویر ، ارغوان بافی (سبد)، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود تدوین شده است.
وی افزود :اداره کل استاندارد استان کرمانشاه به منظور ارج نهادن به هنر و صنایع دستی استان و با توجه به جایگاه ویژه صنایع دستی کرمانشاه در بین صنایع دستی کشور از تدوین چنین استانداردهایی توسط متخصصان و کارشناسان مربوطه استقبال می کند.
انتهای پیام/پ