تولید غذای سالم و کاهش هزینه تولید از اولویت های جهاد کشاورزی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: تجهیز و نوسازی زمین های کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون، کار ترویجی و برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی و مهارتی راهکارهای پایداری در تولید ، کاهش هزینه و تهیه غذای سالم است.

سید حسین اسلامی، صیانت از بستر تولید را بسیار مهم دانست و افزود: با تشدید عملیات دهگردشی جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین های کشاورزی و باغی، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

انتهای پیام/


برچسب ها: ساری ، کاهش ، دغدغه ، کشاورزان ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار