به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ جانی گفت: در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی؛ در سال گذشته 7کارگاه پرورش قارچ خوراکی به مساحت 550 متر مربع در سطح شهرستان راه اندازی شده اند.
وی با اشاره به اینکه متوسط عملکرد این کارگاه ها 300 کیلوگرم در هر تن کمپوست است گفت : برای اولین بار در سه سالن شهرستان سرپل ذهاب دستگاه اتوماتیک پرورش قارچ وارد شهرستان شده و نصب گردیده است.
وارد کردن تکنولوژیهای جدید میتواند تولید محصولات را افزایش داده و هزینهها را کاهش دهد.
انتهای پیام/پ