علت انتخاب نام "بمبپیتزا" این است که از جوهر ماهی مرکب برای خمیر پیتزا استفاده میشود و پیتزا در مجاورت حرارت متورم میشود.
بر این اساس، خمیر پیتزا در دو لایه یا با رنگ و طعم ماهی مرکب و یا درون شکم ماهی مرکب تهیه میشود و داخل آن را با پنیر، سس، قارچ، گوشت و سبزیجات پر میکنند. آنچه درباره این پیتزا اهمیت دارد، مالیدن الکل روی سطح بیرونی و آتش زدن آن مقابل مشتری قبل از سِرو است. حرارت بیرونی موجب طبخ مواد داخلی می شود.
از آنجایی که در این روش طبخ احتمال انفجار پیتزا وجود دارد، دو پیشخدمت زمان مناسب برای سوراخ کردن و بریدن پیتزا و ممانعت از انفجار آن را تشخیص میدهند.
به عقیده سرآشپز این رستوران، با آتش زدن برخی گیاهان معطر حین طبخ این پیتزا میتوان طعم شگفتآوری به آن داد.
انتهای پیام/