به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ جعفرصادق اسکندری در جلسه کمیته حمایت قضائی از سرمایهگذاری که در دادگستری ارومیه برگزار شد اظهار داشت: برابر برنامههای دولت، در سال 94 واحدهای راکد تولیدی در سطح استان شناسایی شدند.
وی با بیان این که یک هزار و 240 واحد واحد غیرفعال شناسایی شدهاند گفت: این واحدها، فعالیت اقتصادی نداشته و برای راهاندازی دوباره آنها تاکنون 129 جلسه در سازمان صنعت و معدن و 32 جلسه استانی با حضور استاندار آذربایجانغربی تشکیل شده است.
اسکندری افزود: از بین یک هزار و 240 واحد تولیدی راکد، 400 واحد که تاثیر بسیاری در اقتصاد استان دارد، احیا شده است.
وی با اشاره به اینکه 75 واحد تولیدی نیز به مدار تولید برگشته و طرحهای صنعتی بالای 60 درصد را هم احیاء کردهایم، بیان کرد: 2 هزار و 860 جواز تاسیس نیز صادر شده که تاکنون به بهرهبرداری نرسیده و علاوه بر آن 82 طرح جوازدار نیز در سال 94 به بهرهبرداری رسیدهاند.
اسکندری تصریح کرد: هم اینک در 37 واحد تولیدی شاهد توسعه بوده و مجموع فعالیت در سال 94، شامل 104 واحدهای تولیدی با مجموع اشتغال 5 هزار و 700 نفر در استان بوده است.
رئیس سازمان صنعت و معدن آذربایجانغربی با بیان این که عمده مشکل واحدهای تولیدی، نقدینگی است اظهار داشت: تاکنون 439 مصوبه برای 266 واحد صادر شده که 214 مصوبه در راستای تقسیط بدهیها و سرمایه در گردش بوده است.
وی گفت: برای حل بخشی از مشکلات واحدها نسبت به افتتاح حساب ویژه در بانک اقدام و بانک مرکزی نیز حمایت خود را از واحدهای تولیدی اعلام کرده است.
اسکندری افزود: 350 واحد تولیدی راکد و برچیده در سطح استان وجود خارجی نداشته و با استفاده از اسناد جعل از بانکها و نهادها تسهیلات دریافت میکنند که سازمان صنعت و معدن نیز درحال رسیدگی به این مشکل و جمعآوری اطلاعات در مورد آنان است.
انتهای پیام/ب