به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان سیریک گفت: 180 دانش آموز در این جشنواره شرکت کردند.
ابراهیم ملاحی افزود: در این جشنواره غذایی دانش آموزان بیش از 30 نوع انواع غذا و دسر برای پاس داشت مقام معلم و توجه به غذاهای بهداشتی و مقوی و پرهیز از استفاده غذاهای فست فود تهیه کردند.
وی گفت: در این جشنواره غذاهایی همچون آش، قلیه ماهی، ماهی برشته، چلو مرغ، سبزی پلو، لوبیا پلو، پلو ماهی، انواع دسرها و سالاد، کوکو، ته چین، خورشت، انواع کباب ، میگو، استامبولی ، هواری ، انواع نان و انواع میوه عرضه شد.
معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان سیریک هدف از برگزاری این جشنواره را احترام به مقام معلم و ایجاد شور و نشاط ترویج غذاهای سالم و اسلامی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان در خصوص خواص غذاهای های محلی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای بهداشتی به جای فست فودها و تقویت فرهنگ خود مراقبتی عنوان کرد.
انتهای پیام/ز