به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛با توجه به میزان جوجهریزی از اسفند ۹۳ تا پایان بهمن ماه ۹۴، میزان تولید
مرغ بیش از ۳۱.۵ هزار تن بوده که با میزان پیش بینی شده مطابقت دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم در ادامه سخنان خود با
اشاره به تولید گوشت مرغ در استان قم، بیان داشت: از سوی وزارت متبوع جهت
هر استان سقف جوجهریزی در نظر گرفته شده است، بر این اساس به تناسب کاهش
جوجه ریزی و به تبع آن کاهش تولید در استان قم سایر استانها نیز کاهش
تولید داشتهاند، لذا میتوان مدعی بود در حال حاضر نیز دو درصد گوشت سفید
کشور در استان قم تولید میشود.
علی بیگی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه میزان جوجه ریزی
بیانگر تأمین ۷ درصد تولید تخم مرغ کشور در قم است، تصریح کرد: در خصوص
تولید تخم مرغ به علت بروز بیماری حاد تنفسی در آبان ماه و حذف برخی از
گلههای مرغ تخمگذار استان، کاهش مقطعی تولید داشتهایم؛ اما با توجه به
جوجهریزی صورت گرفته در ماههای دی و بهمن جبران این کاهش تولید در
ماههای آتی خواهد شد.
وی در ادامه سخنان خود به تولید گوشت قرمز در استان نیز اشاره کرد و
بیان داشت: با توجه به کاهش قیمت علوفه و افزایش قیمت دام زنده در سال
جاری، میزان پرواربندی افزایش یافته به طوری که برآورد میگردد تولید گوشت
قرمز استان قم در سال جاری ۵۰۰ تن از پیش بینیهای اولیه بالاتر باشد.
علی بیگی اضافه کرد: در زمینه تولید شیر نیز با توجه به ثبات نسبی قیمت
نهادهها و کاهش قیمت علوفه برآورد میشود میزان تولید شیر استان در سال
جاری مطابق با پیش بینی صورت گرفته باشد.