به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رسانهها و مقامات وابسته به رژیم صهیونیستی ادعاهای متنوعی را درباره جمهوری اسلامی ایران مطرح می کنند که همه آن ها جنگ روانی است.
برای مثال درباره سامانههای موشکی "اس 300" رسانههای اسرائیلی گفتند که روسیه هیچگاه این سیستم ها را به ایران تحویل نخواهد داد ؛ در صورتی که دیدیم در رژه بزرگ 29 فروردین ماه ارتش جمهوری اسلامی ایران از این سامانه رونمایی کرد.
اما اخیرا موضوعی در فضای رسانه ای و مجازی مطرح شده با این مضمون که 6 فروند جنگنده "سوخو" نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایگاه نظامی "تیاس" استان "حمص" سوریه مستقر شده است.
**"تیاس" کجاست؟
"تیاس"
منطقه ای در استان "حمص" بوده که با شهرهایی همچون "تدمر" ، "قریتین" از
نظر توپولوژی در مرکز سوریه است. تیاس بر اساس سرشماری سال 2004 میلادی بیش
از 2 هزار و 500 نفر جمعیت دارد.
در طول دهه 70 و 80 میلادی اتحاد
جماهیر شوروی سابق از این پایگاه نظامی برای استقرار جنگنده هایش استفاده
می کند و این اقدام در راستای مقابله با تحرکات نظامی آمریکا در دریای
مدیترانه بوده است.
**پایگاه "تیاس"
"تیاس (Tias Military Air Base)" یکی از پایگاه های نظامی سوریه است که در جنوب غربی استان "حمص" قرار دارد. این پایگاه نظامی در حقیقت پشتیبان عملیات هوایی "مسکو-دمشق" در عملیات پاکسازی "تدمر" بوده است.
در پایگاه نظامی "تیاس (Tias Military Air Base)" اسکادران هایی از جنگده های "میگ 25 (Mig-25)"، "سوخو 24 (Su-24)" و "سوخو 22 (Su-22)" مستقر شده است و عملیات های نظامی را در این استان انجام می دهند.
این موضوع در حالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران همواره اعتقاد دارد؛ حضور نظامی در سوریه نداشته و کمک های ایران مستشاری بوده است و مقامات لشکری و کشوری نیز به این موضوع تاکید داشته اند.
"حسین امیرعبداللهیان" معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه در این زمینه عنوان داشت: اگر کمکهای جدی مستشاری ایران در سوریه نبود، "دمشق" از دست رفته بود. امیرعبداللهیان ادامه داد: در مقطع کنونی هیچ نیروی رزمنده و جنگجویی وارد سوریه نشدهاند بلکه همان مستشارانی که از سپاه به سوریه می رفتند حالا از بخشی از نیروهای مستشاری زبده ارتش وارد سوریه شدهاند و در مقاطعی به دلیل نزدیکی آنها به صحنه عملیات گاهی با شهادتشان مواجه می شویم. بخشی از این نیروها هم نیروهای مدافع حرم هستند که اگر کمک آنها نبود شاید امروز اثری از اماکن دینی و مذهبی در سوریه باقی نمی ماند.وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از اعزام نیروهای نظامی ، جنگجو و رزمنده به سوریه اجتناب کرده تصریح کرد: حتما اگر نیاز باشد نیروی مستشاری بیشتری بر ای مباززه با تروریسم به سوریه اعزام خواهیم کرد و البته خوش بین هستیم چنانکه دیگر بازیگران صادقانه به حل بحران سیاسی سوریه کمک کنند در دو مسیر آتش بس و گفتوگوی سیاسی به موازات مبارزه با تروریست روند سیاسی در سوریه هم پیش برود و مردم سوریه برای آینده سیاسی خودشان تصمیم می گیرند.
**کمک های مستشاری ایران به کشورهای منطقه
امیر سیدکمال پیمبری معاون آموزش نیروی زمینی ارتش در این زمینه اظهار داشت: ارتش به آن توان و بالندگی رسیده که بنا به تدبیر در مأموریتهای مستشاری نیز حضور پیدا کرده و در کنار سپاه پاسداران به ایفای نقش بپردازد.
وی با تأکید بر اینکه هشت سال دفاع مقدس سبب شد تا کسی فکر تجاوز به ایران را در خاطرش نپروراند، تصریح کرد: جوانان مراقب باشند در محاسباتشان اشتباه نکنند چرا که چیزی به نام «همه گزینه روی میز است» وجود ندارد.
پیمبری در بخش دیگری از سخنانش از ارتش به عنوان نهادی مکتبی و ارزشی، صاحب دانش روز، باتجربه، کارآمد، فرمانبردار و متدین و حزبالهی نام برد و با اشاره به شرایط منطقه، شیطنتهای نظام سلطه در غرب آسیا را بخشی از تلاش آنان برای جلوگیری از نفوذ انقلاب اسلامی دانست.
مستشاران جمهوری اسلامی ایران با کمک های آموزشی و مشورتی خود از سقوط "دمشق" و "بغداد" جلوگیری کردند که نکته بسیار مهمی است؛ چرا که ادعاهای حضور نظامی ایران را نفی می کند. "محمد صالح جوکار" عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برخی شایعات مطرح شده مبنی بر استقرار چند فروند جنگنده سوخو ایرانی در پایگاه نظامی تیاس استان حمص عنوان داشت: نیازی به حضور نیروی هوایی ایران در سوریه نیست.
وی ادامه داد: نیروی هوایی ارتش سوریه برای مبارزه با تروریست ها کافی است. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اینکه رسانه های وابسته به رژیم صهیونیستی با دروغ های این چنینی به دنبال ایران هراسی است، تاکید کرد: ان ها به دنبال القاء دخالت ایران در سوریه به افکار عمومی هستند.
جوکار گفت: ما مواضع خود را داریم و تنها کمک مستشاری به ارتش سوریه ان هم به درخواست دولت این کشور در چارچوب قانون است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شکست خورده ها به دنبال آن هستند تا ایران را مقصر جلوه دهند.
جمهوری اسلامی ایران با کمک های مستشاری به کشورهای منطقه حداقل عراق و سوریه را از گسترش تروریسم نجات داد و پایتخت های این دو کشور را نجات داد و در حقیقت این مهم با مشورت جمهوری اسلامی و با اقدام نیروهای نظامی کشورهای مقصد صورت گرفت.
علاوه براین اتاق جنگ هوایی در سوریه با مشارکت "مسکو-دمشق" شکل گرفته و جمهوری اسلامی ایران در این پروسه نقشی ندارد. گسترش پایگاه های نظامی "مسکو" در سوریه در "لاذقیه" و "طرطوس" و "شعیرات" نشان می دهد ، روسیه نقش اصلی را در نبردهای هوایی بر عهده دارد.
حملات هوایی علیه تروریست های تکفیری در "حلب" و "حمص" با محوریت جنگنده های سوخو ارتش روسیه و بالگردهای "کاموف" و "میل" این کشور انجام می شود و در مرحله دوم ارتش سوریه کار حملات هوایی را اداره می کند و لذا ادعای مطرح شده با توجه به نظر مقامات جمهوری اسلامی کذب محض است. گزارش از محمد زرچینی
انتهای پیام/
استقرار هر گونه پایگاه نظامی خارجی در کشور هر چند به عنوان استفادههای صلحآمیز باشد ممنوع است.
خدا قوت دلاوران اسلام