عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه گفت: پرداخت تسهیلات 10 میلیونی ازدواج در جامعه عطش ایجاد کرده، در حالی که قابلیت اجرایی ندارد.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایندگان در نشست علنی امروز(13 اردیبهشت‌ماه) در جریان بررسی لایحه احکام برنامه‌های توسعه کشور، با ارجاع ماده‌الحاقی 31 به کمیسیون تلفیق لایحه احکام برنامه‌های توسعه کشور برای بررسی و اصلاحات بیشتر با 116 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
 
احمد توکلی در هنگام بررسی این ماده در اخطار قانون اساسی گفت: در جریان بررسی و تصویب ماده 23 لایحه احکام برنامه‌های توسعه کشور مصوب شد که «شورای پول و اعتبار» سیاست‌های بانک مرکزی را مشخص کند، اما شاهدیم که در ماده 31 مقرر شده که از 40 درصد از منابع قرض‌الحسنهِ بانک مرکزی، 60 درصد آن به کمیته امداد امام(ره) و 40 درصد مابقی به سازمان بهزیستی اختصاص یابد.
 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: همچنین نمایندگان در قانون بودجه سال 95، بانک‌ها را موظف کردند که در سال جاری از منابع سپرده‌های جاری قرض‌الحسنه اعتباری حدود 10 میلیون تومان در قالب تسهیلات به زوج‌های جوان پرداخت کنند که این مسئله تنها در جامعه ایجاد عطش کرده و قابلیت اجرا شدن ندارد.
 
گفتنی است؛ در ماده الحاقی 31 ارجاعی به کمیسیون، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف شد جهت توسعه اشتغال خُرد و خانگی، سالانه چهل‌درصد(40%) از منابع تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی و رشد منابع مزبور را به تفکیک شصت‌درصد(60%) به کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و چهل‌درصد(40%) به سازمان بهزیستی با معرفی دستگاههای ذی‌ربط به مددجویان تحت پوشش و کارفرمایان طرح‌های مددجویی پرداخت کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار