به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نچواک متخصص تغذیه گفت :با اشاره به این كه میوه و سبزی در سلامت فكر نقش مهمی دارد، افزود: موادی كه دارای سیتین هستند مانند زرده تخم مرغ، بادام زمینی، گردو و جوانهها در تكامل مغز و سلولهای مغزی بسیار مؤثر هستند و مصرف آنها در فصل امتحانات به دانشآموزان توصیه میشود.
وی نقش مواد مغذی در كاهش استرس دانشآموزان در دوران امتحانات را بسیار مهم دانست و گفت: تحقیقات نشان میدهد كه حافظه كوتاه مدت با خوردن مواد قندی ارتباط دارد و بهتر است دانشآموزان از صبح امتحان مواد قندی كه سریع آزاد میشوند مانند آب میوه، عسل، مربا، و چای شیرین مصرف كنند.
این متخصص تغذیه با اشاره به این كه در فصل امتحانات؛ دانشآموزان دچار استرس میشوند، افزود: تغذیه مناسب دانشآموزان، نقش مهمی در پیشگیری از استرس در آنان دارد و موجب آرامش آنها میشود.
وی افزود: غذاهایی مانند سوپ جو و همچنین كاهو، شیر، دوغ و ماست حاوی لاكتوسین هستند كه این ماده خاصیت آرامش بخشی دارد و توصیه میشود شب قبل از امتحان از این گروه مواد غذایی مصرف شود زیرا باعث كاهش استرس در دانشآموزان میشود.
انتهای پیام/پ