پیشنهاد می کنیم که حتی اگر یک روز از عمر شما باقی مانده است تماشای این درختان را ازدست ندهید.

به گزارش خبرنگار اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درختان تنها گیاهان چوبی بادوامی هستند که با رشد ساقه از برگهای خود نگهداری می کنند.


دراین گزارش به معرفی درختانی می پردازیم که با وجود اینکه محصول آنها در زندگی روزمره همه ما مورد استفاده قرار می گیرد اما شناخت چندانی از آنها نداریم.

 درخت تمرهندی 

درختی گرمسیری از تیره پروانه‌داران و ارغوانیان است. خاستگاه این گیاه مناطق استوایی قاره آفریقا است. میوه این درخت به شکل لوبیایی درشت و قهوه‌ای و ترش‌مزه و سرشار از قند است. تمر هندی در میان ساکنین ماداگاسکار درختی مقدس و پادشاه درختان تلقی می‌شود.


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


درخت وانیل

 گیاهی است پایا خزنده یا بالا رونده ،دارای ساقه سبز دراز، برگهای متناوب، پهن، نرم، ضخیم، بیضی شكل و نوك تیز سبز و تعداد زیادی ریشه های هوایی كه از كنار هر برگی بیرون می آید و با كمك آنها به تنه درختان مجاور می چسبد و بالا می رود. 

 این گیاه بومی مناطق مرطوب بوده و در جنگلهای مرطوب جنوب شرقی مكزیك و آمریكای مركزی و هند غربی و آمریكای جنوبی می روید و ساقه های پیچیده آن تا ارتفاع حتی 100 متر نیز ممكن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می رود. ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می شود.


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر



 درخت کاکائو 

کاکائو درختی است از تیره پنیرکیان که ارتفاعش بین ۴ تا ۱۰ متراست و برگهایش ساده و متقابل و گلهایش منظم و کوچک و قرمز رنگ در همه فصول وجود دارد. میوه‌ آن زرد رنگ است و به اندازه یک خیار محتوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است .میوه‌های این گیاه را پس از چیدن انبار می‌کنند تا بپوسد و پس از آن دانه‌ها را جمع‌آوری می‌کنند و به مصرف می‌رسانند که از آن پودر کاکائو تهیه می‌شود.



درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر



درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


 درخت فلفل سیاه

فلفل سیاه خشک شده درختچه بالا رونده ای است که به حالت خودرو و وحشی در مناطق مختلفه هند می روید و از گیاهان ادویه ای بسیار قدیم جهان است. در حال حاضر در اغلب مناطق دنیا مانند هندوستان ،مالاکاهٔهندوچین و کامبوج کاشته می شود. گیاهی است بالا رونده و نیمه انگلی که در حین بالا رفتن از درختان مجاور ریشه های اتفاقی از آن خارج می شود و به ساقه درختان مجاور فرو می رود.



درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر



درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر



 درخت بادام هندی 

بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه‌سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می‌کند. این درخت می‌تواند تا ۱۴ متر رشد کند. دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانه‌های آجیلی، حاوی نشاسته به‌میزان ۱۰ درصد وزن خویش است. این موضوع باعث می‌شود که با جذب آب بتواند باعث تغلیظ سوپ و آبگوشت و دسرهای سنتی حاوی شیر شود. بادام هندی سرشار از کالری است، به‌طوری‌که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.  


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر


درختانی که ناشناس مانده اند+تصاویر





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار