به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهدی خجسته در جلسه کارگروه مدیرعاملان اتوبوسرانی در شاهین شهر با اعلام این خبر گفت: 23 هزار اتوبوس شهری فعال در کشور روزانه 16 تا 17 میلیون مسافر را جابجا می کنند.
خجسته با بیان این که عمر ناوگان اتوبوسرانی شهری در کشور بالای 8 سال است اظهارداشت: برای رفع چالش ها در این زمینه 1640 دستگاه اتوبوس در شهرهای کوچک توزیع می شود.
وی افزود: یارانه بلیط در سال گذشته 245 میلیارد تومان بود که بدلیل مشکلات اقتصادی ، شرایط قیمت نفت، محدودیتهای حوزه مالی و خزانه ای دولت 20 در صد این مبلغ را به سازمان اتوبوسرانی پرداخت و80 درصد مابقی پرداخت نشده است.
این مقام مسئول در خصوص گرانی بلیط اتوبوس ها اظهار داشت: عرف نانوشته ای در حوزه حمل ونقل وجود دارد که بر اساس آن سهم دولت یک سوم، شهرداری ها و مردم نیز هر کدام یک سوم هزینه ها را پرداخت می کنند تا بتوانیم حمل نقل خوب و مشتری پسندی ارائه بدهیم و اگر دولت نتواند سهم خود را بطور کامل پرداخت کند باید این مبلغ توسط مردم و شهرداری ها جبران شود که البته با رفع محدودیت های سیاسی و مالی دولت هم سهم خودش را پرداخت خواهد کرد.
خجسته خاطر نشان کرد: جهت جلوگیری از موازی کاری و هدر رفت منابع و همچنین چابک سازی شهرداری ها حداکثر تا پایان شهریورماه سازمان تاکسی رانی، اتوبوس رانی و پایانه های مسافربری با هم ادغام می شوند.
وی اشاره کرد: بر این اساس در شهرهای زیر 200 هزار نفر سازمان حمل و نقل همگانی، در شهرهای 200 هزار تا یک میلیون نفر سازمان حمل بار و مسافر، در مراکز استانها و شهرهای بالای یک میلیون نفر سازمان حمل بار بصورت مستقل و سازمان حمل مسافر نیز بصورت مستقل نسبت به ارائه خدمات تاسیس خواهند شد.
انتهای پیام/م