« شه له کینه » نوعی نان و یا فتیر خوشمزه و پرچرب خاص ایلامی ها و برخی دیگر از مناطق غرب کشور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،  « شه له کینه » که نوعی نان و یا فتیر خوشمزه و پرچرب خاص ایلامی ها و برخی دیگر از مناطق غرب کشور است بخاطر راحت درست شدن خمیر آن و دسترسی آسان به مواد اولیه در شهرستان های مختلف استان در فصل بهار و گاهی فصل های دیگر با علاقه خاصی تهیه شده و مصرف می شود.

گفتنی است این غذا که بیشتر مواقع بصورت عصرانه تهیه و مصرف می شود در بین مردم این استان علاقمندان بسیاری داشته و البته بصورت های گوناگون تهیه می شود.

همچنین در فصل بهار و همزمان با آغاز تعطیلات نوروزی و بعد از آن ،ایلامی هایی که برای گذراندن تعطیلات به دامن کوهستانهای این استان می روند معمولا یکی از غذاهایی که در این روزها تهیه و مصرف می شود

نان پرچرب « شه له کینه »  در شهرستانهای جنوبی و غربی به نام "چزه " بوده است که می شود گفت در بین همه مردم این استان علاقمندان خود را دارد.

انتهای پیام/ب
برچسب ها: ایلام ، شه له کینه ، نان ، پرچرب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.