رییس شورای اسلامی شهر کاشان گفت:سبک زندگی اسلامی شهروندان به ویژه پرهیز از اسراف وتبذیر علاوه برکاهش هزینه های خدمات شهری تحقق اقتصاد مقاومتی در کلام مقام معظم رهبری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسین حیدریان در سومین جشنواره خوش حسابی شهرداری کاشان گفت: شهروندان کاشانی هر چه در تولید زباله، حفظ فضای سبز شهری،نگهداری سرویس حمل ونقل شهری با سبک زندگی اسلامی صرفه جویی کنند علاوه بر یاری وحمایت شهرداری در کاهش هزینه های خدمات شهری کلام مقام معظم رهبری درراستای اقدام وعمل در اقتصاد مقاومتی محقق می شود.

وی با اشاره به رسالت شهرداری ها در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی در حوزه اقدام وعمل در کنار وظایف شهروندان افزود: پرهیز از انجام کارهای غیرضروری، کاهش خطای کارکنان در افزایش بهره‌وری میتواند رسالت شهرداری ها را در راستای اقدام وعمل در اقتصاد مقاومتی عملیاتی کند.

به گفته وی، با اندیشیدن تدابیر مناسب شهرداری و شهروندان دارالمومنین کاشان می تواند به عنوان شهر تاریخی جهان در عمل به اقتصاد مقاومتی نمونه، آوازه وافتخار جهانی شود.

رییس شورای اسلامی شهر کاشان،با اشاره به تولید روزانه حدود 400 تن زباله در این شهر گفت:هر چقدر تولید زباله کمتر باشد به طور قطع ویقین هزینه های جمع آوری وانتقال آن نیز برای شهرداری کمترمی‌شود.

حیدریان،در ادامه با تقدیر از شهرداری در برگزاری این جشنواره در ایام شاد، مبارک، میمون وپرخیر وبرکت رجب به ویژه عید مبعث رسول اکرم(ص) گفت: حمایت شهروندان کاشانی از شهرداری با خوش حسابی در پرداخت عوارض وتوسعه شهری جای تقدیر وسپاس فراوان دارد.

وی با تاکید بر اینکه عوارض نوسازی یکی از منابع درآمد پایدار درشهرداری ها است گفت: از سال 1362 با سازو کارهای سیاست کلان کشور شهرداری ها عملا از تزریق منابع دولتی محروم شدند ومبنای درآمدهای شهرداری ها تکیه بر درآمدهای داخلی و درونی در توسعه شهری واجرای تکالیف قانون شد.

به گفته وی، پیامد این سیاست در بیش از 20 سال گذشته عامل رشد روزافزون شهرها شد و نسبت 70 درصدی در روستاها و 30 درصدی در شهرها به استقرار 70 درصدی جمعیت درشهرها و 30 درصدی در روستاها در سال 95تغییر یافت.

رییس شورای اسلامی شهر کاشان، تصریح کرد: این نسبت جمعیت 70 به 30 در شهر و روستا توسعه معابر، فضای سبز،  حمل ونقل شهری، احداث مسکن، راه و آسفالت، افزایش تولید زباله وصدها را مسبب شد.

حیدریان، افزود: با این وضعیت توسعه روز افزون خدمات شهرداری ها ونیازهای مالی و درآمدهای پایدار و وعوارض نوسازی و اصناف به عنوان یکی از مصادیق درآمد پایدار پدیدارشد.
وی،با اشاره به تامین سه تا چهار درصدی درآمدها از محل درآمدهای پایدار در کشور ما گفت: این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته حدود 160 درصد منابع مالی از محل درآمدهای پایدار است.

به گفته وی، شهرداری با کاهش منابع مالی سراغ تراکم فروشی. عوارض ساخت و ساز وسایر مواردی که قانونگذار اجازه تعرفه آن را داده است رفتند که این موضوع متاسفانه در سال گذشته باتوجه به رکود اقتصادی و رکود در حوزه ساخت وساز درآمد شهرداری ها را کاهش دادو این نهاد را از انجام وظایف وتکالیفش به نحو احسن بازداشت.

حیدریان در پایان اظهارداشت:امید وانتظار اینست که باگشایش مشکلات پس از برجام و منابع درآمدی پایدار وضعیت شهرداری ها نیز با حمایتی که به عهده بخش دولتی است ومشارکت وحمایت بیشتر شهروندان مطلوب واحسن شود.

شایان ذکر است:سومین دوره جشنواره خوش‌حسابی شهرداری کاشان با اجرای ابوالفضل آقاخانی، اجرای مرد هزار حنجره عباس رضازاده و اجرای حامد محضرنیا خواننده تیتراژ پایانی برنامه مردم چی میگن از شبکه سه سیما،برگزاری مسابقه حضوری واهدای جوایز بین حضار،سخنرانی رییس شورای شهر وسید حسینعلی ابریشم معاون اداری مالی شهرداری کاشان عصر امروز جمعه 17 اردیبهشت در سالن هفت مهر واقع در خیابان غیاث الدین جمشید کاشانی  با هدف حضور و مشارکت شهروندان در امور شهری و توسعه عمرانی، اعتمادسازی و همراهی شهروندان در پرداخت عوارض شهری برگزارشد. 

اهدای دو دستگاه خودرو تیبا و رانا، 10 دستگاه دوچرخه، 10گوشی همراه سامسونگ J5،  10 عدد تبلت،  پنج عدد ال ای دی 40 اینچ،  2 دستگاه تردمیل و  پنج دستگاه مایکروفر به قید قرعه به شهروندان خوش حساب پرداخت عوارض نوسازی واصناف از جمله جوایز این جشنواره بود.

اثر کاهش هزینه های شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی

اثر کاهش هزینه های شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی



اثر کاهش هزینه های شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی

اثر کاهش هزینه های شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی

اثر کاهش هزینه های شهری در تحقق اقتصاد مقاومتی

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار