به گزارش
گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ صف وانتبارهای حامل گوجه فرنگی در پشت درب کارخانه ربسازی را میبینید که بنا به گفته فرستنده گاهی اوقات تا سه روز باید منتظر بمانند تا گوجههای تولیدی خود را کیلویی 190 تومان به صورت قرضی بفروشند.
منبع: کهکشانی – عنبرآباد (کرمان)
بیشتر بدانیم
گروه شهروند خبرنگار: رب گوجهفرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده میشود. برای درست کردن رب گوجهفرنگی بعد از گرفتن دانهها و پوست گوجهها آنها را برای چندین ساعت تحت فشار میپزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را میپزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید.
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید انتهای پیام/