محققین آمریکایی محلولی از ابریشم تولید کرده اند که بوسیله آن می توان میوه را در خارج از یخچال تازه نگه داشت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ابریشیم به عنوان یکی از مقاومترین مواد طبیعی به حساب می آید و داخل آن پروتئین مقاومی به نام «فیبروئین» وجود دارد که موجب ثبیت ساختار مواد می شود ضمن اینکه از مواد هم محافظت می کند.
 
محققین دانشگاه «تافتس آمریکا»  بر روی سطح میوه حساس توت فرنگی محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم یک درصد را در شرایط بخار و خلاء قرار دادند و بعداز آن توت فرنگی به مدت یک هفته در دمای اتاق نگهداری شد که هیچ آسیبی به آن نرسید و همچنان طراوت خود را حفظ کرده بود.
 
این در حالی بود که توت فرنگی هایی که از چنین ماده حفاظتی برخوردار نبودند بعداز یک هفته آب و رنگ خود را از دست داده بودند.
 
به گفته محققین به کارگیری محلول ابریشم موجب روند آهسته تبخیر در میوه می شود که این امر باعث افزایش تازگی و طراوت میوه می شود.
 
همچنین از خواص دیگر این محلول کاهش نفوذپذیری دی اکسیدکربن و اکسیژن در داخل میوه است.
 
 محلول پروتئین «فیروئین» ابریشم بدون رنگ و مزه است.

منبع:مهر

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۰ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵
محققین آمریکایی همین کارا رو میکنن که همه چی سرطان زا شده
به فکر سود خودشون هستن تا بیشتر میوه ها رو نگه دارن تا بیشتر بفروشن
با این کارهانظام طبیعت به هم خورده
سرطان و بیماری های صعب العلاج نشانه ی اعتراض طبیعت و بدن ما به بر هم خوردن این نظام است
همه چیز تازه اش خوبه